Sakaryaspor – Samsunspor CANLI İZLE | Sakarya Samsun maçı hangi kanalda, saat kaçta?

0
311

TFF 1. Lig ekibi iki takımın hazırlık mücadelesi olan Sakaryaspor – Samsunspor karşı karşıya gelecek. Sakaryaspor – Samsunspor canlı yayınlanacak mı? Sakaryaspor – Samsunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sakaryaspor – Samsunspor canlı izle! Sakaryaspor – Samsunspor maçı ilk 11leri ile ilgili detaylar haberimizde!

CANLI YAYIN

Sakaryaspor – Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Sakaryaspor – Samsunspor karşılaşması 21 Temmuz 2022’de oynanacak. Hazırlık karşılaşması saat 16.00’da başlayacak.

Sakaryaspor – Samsunspor maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Sakaryaspor – Samsunspor karşılaşması hiç bir kanal tarafından yayınlanmıyor.

Maç, tüm Süper Lig ekiplerinde olduğu Digiturk bünyesinde hizmet veren beIN Medya Grubu’na ait beIN Sports kanalı üzerinden şifreli olarak yayınlanacak. Ancak TRT Spor da 2020/2021 sezonu için yayın haklarını satın aldı ve şifresiz olarak yayınlamaya başladı. İki kanal TFF 1. Lig maçlarını yayınlamaktadır. TFF ile 2016 yılında yapılan anlaşma ile birlikte Süper Lig ve TFF 1. Lig’in yayın hakları Digiturk tarafından satın alındı.

Digiturk dünya liglerindeki karşılaşmalar ile birlikte Süper Lig ve 1. Lig’in yayın haklarına da sahip olmuş oldu. Yapılan anlaşma gereği, 2021 yılına kadar Süper Lig ve 1. Lig karşılaşmaları önceki adıyla Lig TV, sonraki adıyla beIN Sports kanalları aracılığıyla spor severlere canlı yayınla ulaştırılacak.

Sakaryaspor – Samsunspor maçı İLK 11’LER

Karşılaşmanın ilk 11’leri maçın başlamasına bir saat kala kulüplerin sosyal medya hesapları ve TFF.org üzerinden paylaşılmaktadır.

Sakaryaspor – Samsunspor maçı canlı izle: Şifresiz canlı yayınlayan kanallar var mı? TFF 1. Lig maçları nasıl izlenir?

Sakaryaspor – Samsunspor mücadelesini canlı olarak şifresiz mecralarda izlemek isteyen sporseverler, TRT Spor’un açıkladığı kanal üzerinden şifresiz izleme imkanına sahip olacak. Mücadeleyi yayınlayan yabancı kanallar üzerinden bu karşılaşmayı da ayrıca izlemeniz mümkün değildir. Karşılaşmayı internet üzerinden canlı izlemek için yasadışı yollara başvurmanız durumunda bağlandığınız telefon, tablet ve bilgisayar gibi cihazların yazılımsal anlamında zarar görmesi söz konusu olabilir.