Futbol

Galatasaray Teknik Yöneticisi Domenec Torrent’ten Rizespor maçı öncesi rotasyon sözleri!

Google News Abonemiz Olun, Size Özel Haberleri Kaçırmayın!

Muhteşem Lig’de heyecan sürüyor. Ligin 27. haftasında Galatasaray, alanında Rizespor’u konuk edecek. Güçlü uğraş öncesinde sarı kırmızılı kadronun teknik yöneticisi Domenec Torrent açıklamalarda bulundu.

İşte Torrent’in açıklamalarından satır başları;

“Omar ve grup için olağanüstü bir durum. Uzun bir müddet yalnız başına çaba etti. Biz grup olarak elimizden gelen dayanağı verdik. Omar için kusursuz bir dönüş oldu.”

“Son maçta hak ettiğimiz bir başarıyı aldık lakin son saniyelerde kazandığımız bir maç oldu. 3 puanın kâfi olmadığını ve tekrar kazanmamız gerektiğini oyuncularıma söyledim.”

“Çaykur Rizespor hoca değiştirdi. Alanyaspor’da teknik yöneticilik yaptığı sırada Galatasaray’a karşı kazandığı maça baktık. Boşluklara güzel koşu yapabilen oyunculara baktık.”

“Kadroda olmayan oyuncularla ilgili çok özel bir şey yok. Rotasyon yapıyorum, onların yerine oynayanlar var. Türkiye’de nasıl bilmiyorum lakin benim çalıştığım yerlerde rotasyon daima yapılır.”

Kaynak: A Spor

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu