Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray 9 milyon Euro bonservisle anlaşma sağladı! Avusturya kampına katılacak

Galatasaray, sağ bek pozisyonu için uzun süredir takip ettiği Guela Doue transferinde nihayet mutlu sona ulaştı. Rennes ile yapılan görüşmelerde 21 yaşındaki genç yetenek için 9 milyon Euro bonservis bedeli üzerinde anlaşmaya varıldı.

Galatasaray, sağ bek pozisyonu için uzun süredir takip ettiği Guela

Rennes, Doue için ilk etapta 12 milyon Euro talep etmişti. Ancak yapılan pazarlıklar sonucunda dün itibarıyla taraflar 9 milyon Euro’da uzlaştı. Galatasaray, Fildişi Sahilli oyuncuya yıllık 1.2 milyon Euro maaş ödeyecek.

Teknik direktör Okan Buruk’un da çok istediği Doue, bu hafta içinde Avusturya’da gerçekleştirilecek olan kampa katılacak.

Guela Doue, kariyerine 2011-22 sezonunda Stade Rennais altyapısında başladı. 2020-21 sezonunda Rennes U19 takımında gösterdiği başarılı performans ile dikkat çekti ve bir yıl sonra A Takıma yükseldi. Geçtiğimiz sezon Rennes’in as sağ beki Assignon’un yerini alan Doue, 24 maçta forma giyerek takımının vazgeçilmezi haline geldi. 1.81 boyundaki genç oyuncu, atletik yapısı ve fizik gücüyle dikkat çekiyor.